Kezdőlap

Absolut Party, Absolut Vodka Bar a Retro-ban!

15 október 2014 Főoldal szabadidő


Alig két hete számoltunk be a Retro Klub legújabb gyöngyszemének, az Ice Bar-nak a megjelenéséről, máris újabb híreket kaptunk. A szegedi éjszaka új őrületének rajongóinak szomjúságát mostantól az ABSOLUT Vodka oltja, hiszen a svéd ital hazai importőre első látásra belezúgott a Retro Vodka Bar-ba, így nem volt kérdés, hogy a világ harmadik legnépszerűbb szeszesitalmárkája a legnépszerűbb szegedi szórakozóhelyre teszi egyik kiemelt bázisát.

Az Absolut megjelenése mellett az árak is abszolút barátságosak. A 4 cl Absolut Vodka és a választott ízkombinációk bármelyike, verhetetlen 499 Ft-ért kapható, így minőségi long drink, megfizethető áron, exkluzív környezetben, a belváros szívében… Röviden így foglalnánk össze az Absolut Vodka Bart, a Retro-ban, amely most péntektől várja a partyarcokat.

Az ABSOLUT Vodkáról: Az 1800-as évek végén a svéd vállalkozó és iparos, Lars Olsson Smith új technológiát mutatott be a vodka készítésére. Bár a svéd vodkagyártás ekkor már 400 éves hagyománnyal bírt, ez a folyamatos lepárlás techológia forradalmasította a svéd vodkagyártást, tökéletes tisztaságot, sokkal lágyabb, harmonikusabb ízt eredményezett. A vodka királya ezek után elnevezte az új italt: Az Abszolut Tiszta Vodka (Absolut Rent Brännvin), majd bejegyeztette a márkanevet 1879-ben. Ezzel az Absolut vodka sikertörténete elindult. A kiváló minőségű termék és a díjnyertes marketingötletek hozzájárultak ahhoz hogy az Absolut vodka ma a világ egyik legnagyobb szeszesitala lett. Kínálatunkban a hagyományos íz mellett több ízesített változata is megtalálható: citrom, málna, csípőspaprika … stb.

Kattints ide, az ABSOLUT Vodka Bar képeihez

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás