Kezdőlap

Nyerj belépőt Marco Bailey szegedi bulijára! – Október 23. – Sing Sing

6 október 2014 Egyéb Játék


Marco Bailey, a techno egyik ikonikus fenegyereke, Október 23-án a Sing Sing Music Hall falait döngeti. A nagyszabású partyra belépőt és italkupont nyerhetsz az allinparty.hu-n!

Marco saját elmondása szerint egy igazi önmegvalósító típus, azzal a küldetéstudattal felvértezve, hogy az igazi techno zene iránt érzett szeretetével szórakoztassa a közönséget. Pontosan ezt teszi már hosszú évek óta: folyamatos utazás kelettől nyugatig és vissza, lángoló táncparkettek Riótól Tokyóig, az ő különleges egyszerre underground és funky techno hangzásával, időnként pedig finom tech-house-zal, vagy minimal témákkal megfűszerezve. Ebből a különleges utazásból kapunk egy adagot, Október 23-án a szegedi Sing Sing-ben, amely már nem először ad otthon a külföldi nagyágyúknak! Marco Bailey mellett Jay Lumen és Rob!n is pakolgatja a húzós trackeket a partyn, amin Te is ott lehetsz.

Nyereményjáték:
2 db páros belépőt 2 db belépőt 1 főre és 2 db 5 ezer Forintos italkupont sorsulunk ki azok között, akik a lap alján hozzászólnak és megírják nekünk, melyik ajándékot szeretnék megkaparintani!

Facebook eseményért klikk IDE!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás