Kezdőlap

Nyerj páros belépőt a Bónusz Fesztiválra!

29 szeptember 2014 Játék


Már egy ideje az őszi punnyadás biztos ellenszerét szállítja a Deadcode csapata a Bónusz Fesztivál néven futó rendezvénnyel és a remek buli alkalom mellett szép lassan az ország legnagyobb őszi elektronikus zenei fesztiválját hozták tető alá. Természetesen továbbra sem varázsreceptekre kell gondolni, hanem egy remek, és kellő méretű helyszínt – a Hungexpo erre tökéletesen megfelelő – és egy baromi jó fellépő sort és a rutinos, Hyperspacen, Balaton Soundon is érlelt szervezést kell összeadni a garantált eredményért. A közönség pedig nagykanállal veszi a buli lehetőséget, hiszen négy hatalmas csarnokban, közel négy tucat előadó ritmusait élvezhetik, ráadásul egy remek kapaszkodó is, hogy a nyár vége Magyarországon bizony még véletlen sem jelenti a fesztiválszezon végét.

Évek óta tradíció, hogy a hivatalos WarmUp Partyk egyik oszlopos helyszíne a szegedi Sing Sing Music Hall, ahová egy estére elhozzák a Bónusz érzését. Október 4-én lesz ennek a napja, ahol HOT X, SanFranciscoBeat, Shabaam és Rob!n hangolnak az ősz egyik legkomolyabb fesztiváljára. A szegedi warmup buli linkjét, részleteit és annak belépőjegyes játékát ITT TALÁLOD!

Az allinparty.hu játékának keretében TE is ott lehetsz másodmagaddal a budapesti BÓNUSZ Fesztiválon! Csak szólj hozzá ehhez a cikkhez itt a lap alján, hogy melyik DJ-re vagy leginkább kíváncsi az idei Bónusz-on. (Többet is említhetsz)

A nyeremény kettő darab páros VIP belépő a 2014-es Bónusz Electronic Music Festival-ra! Sorsolás október 5-én, vasárnap. A nyerteseket ezen az oldalon találhatod hétfőtől!

Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás