Kezdőlap

SZIN-ezz velünk!

12 augusztus 2014 Játék


Augusztus 26-án indul a Szegedi Ifjúsági Napok, ahol kedvenc zenekaraid és lemezlovasaid búcsúztatják a nyarat, amelyből az All In PartyCrew sem maradhat ki! Keresd hostesseinket a Szegedi Ifjúsági Napokon, töltsd le mobilalkalmazásunkat és regisztrálj egy All In VIP Kártyát magadnak, hogy ajándékot kaphass! 

Minden nap megtalálhatsz minket a SZIN-en, de Augusztus 28-án az ÁRKÁD SZEGED PARTY ARÉNA vendégei leszünk (amelyet ezúton is köszönünk az ÁRKÁD SZEGEDnek). 21 és 22 óra között KINCSESSZABI melegít, majd jön a francia zenemágus, aki jelenleg a 69. helyet foglalja el a világ 100 legjobb lemezlovasát összefoglaló listán. Ő nem más, mint QUENTIN MOSIMANN és egészen éjfélig odapakol az arénának.

Éjféltől jönnek az All In PartyRádió lemezlovasai, akik az elmúlt 1 évben műsorainkban és rendezvényeinken többször is tiszteletüket tették már: ANDRO és EDO DENOVA. Utóbbi szépség minden második pénteken az All In PartyBumm-ban felel a talpalávalóért, de az állandó hétfő esti műsorunk, a Stupid Show házigazdája DJ LENNARD is frenetikus szettet produkál majd. Jönnek majd szépséges hostesseink is és persze ajándékokat is hozunk. Bulizzatok velünk és a lemezlovasainkkal csütörtök este a SZIN-en, az ÁRKÁD PARTY ARÉNÁBAN!

A SZIN alatt is játszunk, mégpedig EXAMPLE albumot nyerhetsz, amit ha minden jól megy dedikáltatni is fogunk, így egy igazán egyedi ajándékot is nyerhetsz! KATTINTS IDE és tudd meg hogyan!

Aki nem jut ki a SZIN-re, az is kaphat egy falatot a hangulatból. A Szegedi Ifjúsági Napok minden egyes napján 18 és 20 óra között jön a SZIN-Select, amelyben az adott napi előadók és dj-k munkáiból mutatunk nektek 1-1 élő felvételt a következő beosztás szerint:

  • Augusztus 26., kedd: 18:00: Pendulum, 19:00: Crazibiza
  • Augusztus 27., szerda: 18:00: Example, 19:00: Billy Sizemore
  • Augusztus 28., csütörtök: 18:00: Quentin Mosimann, 19:00: Edo Denova
  • Augusztus 29., péntek: 18:00: Tomy Montana, 19:00: Newik
  • Augusztus 30., szombat: 18:00: Punnany Massif, 19:00: Lauer
Hozzászólások
Oszd meg:

Megosztás